Bara Bier

Bara Bier

Nyheter, åsikter och allmänna tankar om allt som rör öllandet Tyskland.


Bli miljonär med Veltins under VM

BryggerierPosted by Niclas Samuelsson 2018-03-16 16:34

Med start i april går det att vinna upp till en miljon euro för den som köper en öl från Veltins. Den totala prissumman ligger på sex miljoner euro för kampanjen som ska locka till köp under sommarens fotbollsfest.

Veltins-drickare och tyske landslagsbacken Benedikt Höwedes hoppas på guld i sommar (foto: Brauerei C.& A. Veltins GmbH).


Det kan löna sig att titta lite extra under kapsylen för den som öppnar en ölflaska från Veltins i Tyskland i sommar. Med anledning av att det i år är fotbolls-VM lanserar bryggeriet en kampanj där det går att kamma hem en del extra semesterpengar. Den som vill ha chansen ska samla de koder som finns under kapsylerna till Veltins Pilsener. Dessa ska sedan registeraras på en speciell sida på internet, där kontantvärdet av det man köpt sparas på ett konto. Beroende på hur många koder man sparar kan man få kontantutbetalningar på mellan 1 och 100 000 euro under kampanjperioden.

För en deltagare kan dock vinsten bli större än så. Bland alla som har registrerat åtminstone en sjusiffrig kod dras en lycklig vinnare som tar hem supervinsten på en miljon euro. Kampanjen pågår under perioden april till september och omfattar alltså bland annat sommarens fotbolls-VM. Veltins miljonchans marknadsförs bland annat i tv, genom en affisch- och radiokampanj, annonser i utvalda tidningar, via online-videor samt marknadsföringsmaterial hos ölförsäljarna. På detta sätt kan bryggeriet informera alla ölköpare om kampanjen direkt på plats i butiken, samtidigt som man hoppas locka till ett och annat impulsköp.  • Comments(0)//bara-bier.nstk.se/#post300